Min kontaktperson
igus® AB

Berga Allé 1

254 52 Helsingborg

+46 42 329270
+46 42 211585

motion plastics® news som passar dig

Exempelvis världens minsta energikedja, vår unika 36 månaders garanti för kablar och det första tribofilamentet för 3D-skrivare - det finns många anledningar att hålla sig informerad om nyheterna från igus® motion plastics® värld. Registrera dig, så får du nyheter som passar dig: nya produkter, spännande applikationer, igus® mässdatum, aktuella labbrapporter och innovativa konstruktioner.
 
Du behöver bara fylla i formuläret och bekräfta registreringen, som vi skickar till dig via e-post. Därefter får du automatiskt dina igus® news. Och om du inte vill få igus® news längre, behöver du bara klicka på avbeställningslänken som finns i varje nyhetsbrev.
 
Ja, jag samtycker till att få information via e-post om igus® GmbH:s aktuella produkter och tjänster. Jag samtycker till att mina uppgifter uteslutande används av igus® GmbH för dessa reklammeddelanden i enlighet med dataskyddsbestämmelserna. Jag vet att jag när som helst kan återkalla detta medgivande för framtida mejl genom att klicka på den avbeställningslänk som finns i varje mejl.

Fem anledningar till varför du bör utnyttja vår kostnadsfria e-posttjänst:

Du får information om produktnyheter och utökade produktsortiment, spännande tillämpningar, de senaste labbrapporterna, designtips och produktpresentationer till era beställningar.