Ändra språk :

"Ansvar". Årets huvudtema för Anuga FoodTec fokuserar tydligt på ekonomisk användning av resurser i produktionen för både tillverkare och leverantörer.
En gemensam studie av RWTH Aachen University och igus visar nu hur Heineken Brazil sparar kostnader och CO2-eq genom att byta till smörj- och underhållsfri lagerteknik tillverkad av högpresterande polymerer.
Resultaten - besparingar hos Heineken i Brasilien och i hela världen
En av de kundapplikationer som analyserades gäller transporttekniken vid den brasilianska filialen av bryggerikoncernen Heineken. Fokus låg här på 600 lagerpunkter i transportbanden, som nu klarar sig utan externa smörjmedel tack vare bytet från metallager till polymerlager.
Forskarna beräknade en besparing på 180 kg CO2-ekvivalenter per år.
Om alla 160 Heineken-filialer skulle byta till polymerlager skulle företaget inte bara kunna spara 28.814 kg CO2-ekvivalenter per år. Det skulle också spara 20 ton smörjmedel, vilket skulle kosta 450 478 euro per år, och 5,4 miljoner euro i personalkostnader.
Dessa produkter gör övergången till smörjfri teknik till en framgång.
Dessa produkter består av upp till 100 % regranulat och kommer från vårt chainge-program.

ECO P210
Ny Det nya, hållbara och kostnadseffektiva materialet tillverkat av återvunna pellets.
Dessa produkter är utformade för hygienkänsliga områden inom livsmedels- och dryckesindustrin.
Med dessa lösningar kan oplanerade driftstopp i systemet undvikas.

Identifiering av reservdelar med hjälp av AI
Det är enkelt att identifiera reservdelar: betydande minskning av söktiden.

Virtuellt med oss
Boka en virtuell rundtur i vår 400 m2 stora utställningsmonter nu eller utforska den på egen hand.

På plats hos dig
Vi kommer till dig med vår mobila popup-utställningsmonter. I vårt bagage: de rätta produkterna för din applikation som du kan ta på och känna.
Personligen::
Måndag – fredag: 8:00 – 18:00