Ändra språk :
Vid bearbetning av korv-, fisk- och köttprodukter ställs höga krav på lagerkomponenter som används i t.ex. skivningsmaskiner eller inom transportörteknik, till följd av hygienkraven inom livsmedelstekniken och de ökande förväntningarna på systemens prestanda. Absolut frihet från smörjning och underhåll, lång livslängd vid kontinuerlig drift, kemisk beständighet och låg fuktabsorption är bara några exempel på de höga industristandarderna.
Med hjälp av exemplet med en skärmaskin med ett höghastighetssystem för kassering från Treif Maschinenbau GmbH visar vi nedan de centrala delarna av sådana system och användningen av vår polymerlagringsteknik i arbetsprocesserna. Framför allt bör följande stationer nämnas här:

I den här skivningslinjen för korv, skinka och ost hjälper FDA-kompatibla e-kedjor till att uppfylla de stränga kraven på säkerhet och hygien.
till användarrapporten
I den här maskinen fixeras korvarna först inuti, sedan sprids de ut och slutligen separeras de i botten.
till användarrapporten
Denna produktionsmaskin plattar till köttskivor som en flundra. De känsliga nållagren som tidigare användes ersattes av hygieniska och robusta iglidur-glidlager.
till användarrapporten
Med upp till sex fingrar och i vissa fall över 100 leder används gripdonet bland annat för att förpacka korv och ost. iglidur G-lager säkerställer en permanent jämn rörelse.
till användarrapportenPersonligen::
Måndag – fredag: 8:00 – 18:00